.
Madame van Dam
Filosofie
MvD in beeld
Eten
Drinken
Feesten
Contact

 

FILOSOFIE

*Madame van Dam* houdt van eerlijke gerechten zonder opsmuk. En zij vindt daarbij dat regio en seizoenen voldoende mogelijkheden bieden om het hele jaar rond goed te eten. Zij respecteert daarbij het dier door àlle onderdelen te verwerken tot lekkere gerechten en waar mogelijk te kiezen voor haantjes, bok of stierkalf.

Bovendien heeft Madame van Dam er veel moeite mee wanneer zij voedingsmiddelen moet weggooien. Het kan daardoor voorkomen dat een gerecht op is tijdens Uw bezoek. Om teleurstelling in dezen te voorkomen kunt U de gerechten van Uw voorkeur reserveren.

Als U medische dieetwensen heeft, maakt U die dan kenbaar. *Madame van Dam* omzeilt dan ingrediënten die U niet veilig kunt eten.

GROEPEN

U kunt met maximaal acht personen a la carte dineren, voor groepen vanaf negen personen zet *Madame van Dam* de pannen op tafel. Zie daarvoor ook het hoofdstuk Feesten.

FEESTEN

Velen van U hebben *Madame van Dam* al ontdekt als locatie voor een aangeklede borrel , speciale lunch of besloten feest. Als U met minimaal 25 personen komt, is de zaak die middag of avond voor U.

CADEAUBON

De tegoedvork van *Madame van Dam* is een leuk cadeau.

PINNEN? JA, GRAAG!

*MADAME VAN DAM* bistrot | madamevandam@live.nl